Verhandelt u een woning in Aartselaar die gebouwd is voor 2001? In Vlaanderen is een asbestattest vanaf 23 november 2022 noodzakelijk voor dergelijke eigendommen. Dit document, uitgereikt na een asbest keuring, verstrekt details over asbest binnen de woning en verifieert of het pand voldoet aan de normen voor asbestveiligheid.

Betaalbare Asbestkeuring in Aartselaar, met Asbestattest

Ecotest biedt een snelle en betaalbare asbestcontrole voor het opmaken van een asbestattest in Aartselaar, verplicht bij de verkoop van panden gebouwd voor 2001 (Actieplan Asbestafbouw Vlaanderen). Gebouwen van voor dit jaar bevatten vaak asbest, dus is het cruciaal om een asbestinventarisatie door een erkend deskundige te laten uitvoeren. U ontvangt dan een geldig asbestinventarisattest voor uw Aartselaars pand.

asbestkeuring aartselaar met asbestattest aartselaars pand
inspectie asbestinventaris huis

Aartselaars pand met asbest?
Onze voordelen:

Ecotest stelt het verplichte asbestattest op bij de verkoop van uw Aartselaarse woning die gebouwd is in 2000 of eerder. Asbestanalyse en asbestverwijdering zijn cruciaal voor een veilige woningverkoop in Aartselaar.

  • Officieel erkend door COPRO: procescertificaat asbestdeskundige inventarisatie
  • Goedkoopste prijs voor asbestkeuringen in Aartselaar
  • EPC + asbestcontrole in 1 keer mogelijk
  • Ervaren controleurs met goede opleiding
  • Snel een afspraak mogelijk

Asbest- EN EPC-attest nodig in Aartselaar?

Verder dan Aartselaar!

Wij zijn een onafhankelijk consultancybureau gespecialiseerd in EPB- en EPC-rapporten, is tevens deskundig in het verzorgen van asbestcertificering voor Aartselaarse eigendommen. Onze gekwalificeerde professionals voeren non-destructieve, visuele inspecties uit op uw vastgoed in Aartselaar om asbestgerelateerde materialen op te sporen en te registreren. Deze evaluaties voldoen aan de Vlaamse normen, en het vereiste asbestcertificaat, noodzakelijk sinds 23 november 2022 voor Aartselaars gebouwen gebouwd vóór 2001, wordt na afloop verstrekt.

Oude Aartselaarse woning? Asbestinventarisattest wellicht verplicht

Sinds 2022 vereist de regering een asbestcertificaat voor de verkoop van oudere woningen (vóór 2001) als onderdeel van het Actieplan Asbestverwijdering, niet enkel in Aartselaar, maar in heel Vlaanderen. Gecertificeerde ECOTEST-inspecteurs beoordelen uw Aartselaarse woning grondig via visuele inspecties en staalnames om asbest te detecteren en documenteren dit in een asbestinventarisatiecertificaat. Bij ECOTEST bent u verzekerd van een competitief tarief met behoud van hoogwaardige asbestexpertise.

FAQ

Hier zijn wij sterk afhankelijk van de oplevertermijn van de labo’s. Ook hier rekenen we met een oplevertermijn van 10 werkdagen.

Ja, u kunt bij ons beide uw asbest- en EPC-attest verkrijgen door middel van een inspectie. ECOTEST biedt bovendien de meest marktconforme tarieven voor deze diensten, aangezien deze onze kernactiviteiten vormen. Klik hierna indien u enkel een asbestattest of EPC-attest nodig heeft.

Ja, wij zijn actief in andere regio’s dan Aartselaar. Eigenlijk in heel Vlaams-Brabant, alsook een deel van Limburg en Antwerpen.