Betaalbare Asbestkeuring in Bierbeek, met Asbestattest

Asbestcontrole nodig? Ecotest helpt graag

Ecotest biedt een snelle en betaalbare service voor het opmaken van een asbestattest voor uw pand in Bierbeek, wat verplicht is bij de verkoop van woningen met een bouwjaar van 2000 of ouder (Actieplan Asbestafbouw Vlaanderen). Aangezien gebouwen gebouwd vóór 2001 vaak asbest bevatten, is het belangrijk om een asbestinventarisatie uit te laten voeren door een erkend deskundige. Zo bekomt u een geldig asbestinventarisattest voor uw Bierkbeeks pand. Enkel een gecertificeerd asbestdeskundige mag zo’n attest opmaken na een grondige inspectie ter plaatse.

asbestkeuring bierbeek met asbestattest bierbeeks pand
inspectie asbestinventaris huis

Bierkbeeks pand met asbest?
Onze voordelen:

Ecotest stelt het verplichte asbestattest op bij de verkoop van uw Bierbeekse woning die gebouwd is in 2000 of eerder. Asbestanalyse en asbestverwijdering zijn cruciaal voor een veilige woningverkoop in Bierbeek.

  • Officieel erkend door COPRO: procescertificaat asbestdeskundige inventarisatie
  • Goedkoopste prijs voor asbestkeuringen in Bierbeek
  • EPC + asbestcontrole in 1 keer mogelijk
  • Ervaren controleurs met goede opleiding
  • Snel een afspraak mogelijk

Asbest- EN EPC-attest nodig in Bierbeek?

Ecotest, niet alleen actief in Bierbeek!

Ecotest, een onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in EPB- en EPC-verslaggeving, is ook expert in het opstellen van asbestattesten voor Bierbeekse woningen. Onze gecertificeerde deskundigen voeren niet-destructieve, audiovisuele inspecties uit bij uw vastgoedpand in Bierbeek om asbestverdachte materialen te identificeren en te registreren. Deze inspecties voldoen aan de Vlaamse regelgeving en het vereiste asbestattest, verplicht sinds 23 november 2022 voor woningen gebouwd vóór 2001, wordt verstrekt na afloop.

Oude Bierbeekse woning? Bekom uw verplicht Asbestinventarisattest!

Sinds 2022 verplicht de overheid een asbestattest voor de verkoop van oudere woningen (gebouwd vóór 2001) als onderdeel van het Asbestafbouwbeleid, geldend voor Bierbeek en de rest van Vlaanderen. De gecertificeerde inspecteurs van ECOTEST voeren in uw Bierbeekse woning grondige visuele keuringen en monstersnemingen uit om asbest te identificeren, die ze vastleggen in een asbestinventarisatierapport. Met ECOTEST profiteert u van concurrerende tarieven terwijl u verzekerd bent van uitmuntende Bierkbeeks asbestexpertise.

Veelgestelde vragen over asbest

Hier zijn wij sterk afhankelijk van de oplevertermijn van de labo’s. Ook hier rekenen we met een oplevertermijn van 10 werkdagen.

Ja, u kunt bij ons beide uw asbest- en EPC-attest verkrijgen door middel van een inspectie. ECOTEST biedt bovendien de meest marktconforme tarieven voor deze diensten, aangezien deze onze kernactiviteiten vormen. Klik hierna indien u enkel een asbestattest of EPC-attest nodig heeft.

Ja, wij zijn actief in andere regio’s dan Bierbeek. Eigenlijk in heel Vlaams-Brabant voor asbestkeuringen, alsook voor in Limburg asbestkeuringen en in Antwerpen asbestkeuringen.