Voordelige Asbestkeuring in Holsbeek, met Asbestattestje

Asbestcontrole nodig? Ecotest helpt graag

Ecotest biedt een snelle en betaalbare service voor het opmaken van een asbestattest voor uw pand in Holsbeek, wat verplicht is bij de verkoop van woningen met een bouwjaar van 2000 of ouder (Actieplan Asbestafbouw Vlaanderen). Aangezien gebouwen gebouwd vóór 2001 vaak asbest bevatten, is het belangrijk om een asbestinventarisatie uit te laten voeren door een erkend deskundige. Zo bekomt u een geldig asbestinventarisattest voor uw Holsbeeks pand. Enkel een gecertificeerd asbestdeskundige mag zo’n attest opmaken na een grondige inspectie ter plaatse.

asbestkeuring holsbeek met asbestattest holsbeeks pand
inspectie asbestinventaris huis

Holsbeeks pand met asbest?
Onze benefits:

Ecotest verzorgt het noodzakelijke asbestattest bij de verkoop van uw Holsbeekse woning, gebouwd in 2000 of eerder. Asbestanalyse en asbestsanering zijn essentieel voor een veilige woningtransactie in Holsbeek.

  • Officieel erkend door COPRO: certificaat asbestdeskundige inventarisatie
  • Goedkoop tarief voor asbestkeuringen in Holsbeek
  • EPC + asbestcontrole in 1 keer mogelijk
  • Ervaren controleurs met goede opleiding
  • Snel een afspraak mogelijk

Asbest- EN EPC-attest nodig in Holsbeek?

Ecotest, niet enkel in Holsbeek!

Ecotest, een onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in EPB- en EPC-verslaggeving, is ook expert in het opstellen van asbestattesten voor Holsbeekse woningen. Onze gecertificeerde deskundigen voeren niet-destructieve, audiovisuele inspecties uit bij uw vastgoedpand in Holsbeek om asbestverdachte materialen te identificeren en te registreren. Deze inspecties voldoen aan de Vlaamse regelgeving en het vereiste asbestattest, verplicht sinds 23 november 2022 voor woningen gebouwd vóór 2001, wordt verstrekt na afloop.

Oude Holsbeekse woning? Asbestinventarisattest wellicht verplicht

Sinds 2022 vereist de regering een asbestcertificaat voor de verkoop van oudere woningen (vóór 2001) als onderdeel van het Actieplan Asbestverwijdering, niet enkel in Holsbeek, maar in heel Vlaanderen. Gecertificeerde ECOTEST-inspecteurs beoordelen uw Holsbeekse woning grondig via visuele inspecties en staalnames om asbest te detecteren en documenteren dit in een asbestinventarisatiecertificaat. Bij ECOTEST bent u verzekerd van een competitief tarief met behoud van hoogwaardige asbestexpertise.

Veelgestelde vragen over asbest

Hier zijn wij sterk afhankelijk van de oplevertermijn van de labo’s. Ook hier rekenen we met een oplevertermijn van 10 werkdagen.

Ja, u kunt bij ons beide uw asbest- en EPC-attest verkrijgen door middel van een inspectie. ECOTEST biedt bovendien de meest marktconforme tarieven voor deze diensten, aangezien deze onze kernactiviteiten vormen. Klik hierna indien u enkel een asbestattest of EPC-attest nodig heeft.

Wij zijn actief in andere regio’s dan Holsbeek. Eigenlijk in heel Vlaams-Brabant, alsook een deel van Limburg en Antwerpen.