Betaalbare Asbestinspectie in Londerzeel met keuringsattest.

Asbestcontrole nodig? Ecotest helpt graag

Ecotest biedt een snelle en betaalbare service voor het opmaken van een asbestattest voor uw pand in Londerzeel, wat verplicht is bij de verkoop van woningen met een bouwjaar van 2000 of ouder (Actieplan Asbestafbouw Vlaanderen). Aangezien gebouwen gebouwd vóór 2001 vaak asbest bevatten, is het belangrijk om een asbestinventarisatie uit te laten voeren door een erkend deskundige. Zo bekomt u een geldig asbestinventarisattest voor uw Londerzeels pand. Enkel een gecertificeerd asbestdeskundige mag zo’n attest opmaken na een grondige inspectie ter plaatse.

asbestkeuring londerzeel met asbestattest londerzeels pand
inspectie asbestinventaris huis

Londerzeelse woonst met asbest?

Ecotest stelt het verplichte asbestattest op bij de verkoop van uw Londerzeelse woning die gebouwd is in 2000 of eerder. Asbestanalyse en asbestverwijdering zijn cruciaal voor een veilige woningverkoop in Londerzeel.

  • Officieel erkend door COPRO: procescertificaat asbestdeskundige inventarisatie
  • Goedkoopste prijs voor asbestkeuringen in Londerzeel
  • EPC + asbestcontrole in 1 keer mogelijk
  • Ervaren controleurs met goede opleiding
  • Snel een afspraak mogelijk

Asbest- EN EPC-attest nodig in Londerzeel?

Ecotest, niet enkel in Londerzeel!

Ecotest, een onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in EPB- en EPC-verslaggeving, is ook expert in het opstellen van asbestattesten voor Londerzeelse woningen. Onze gecertificeerde deskundigen voeren niet-destructieve, audiovisuele inspecties uit bij uw vastgoedpand in Londerzeel om asbestverdachte materialen te identificeren en te registreren. Deze inspecties voldoen aan de Vlaamse regelgeving en het vereiste asbestattest, verplicht sinds 23 november 2022 voor woningen gebouwd vóór 2001, wordt verstrekt na afloop.

Oude Londerzeelse woning? Asbestinventarisattest wellicht verplicht

Sinds 2022 vereist de regering een asbestcertificaat voor de verkoop van oudere woningen (vóór 2001) als onderdeel van het Actieplan Asbestverwijdering, niet enkel in Londerzeel, maar in heel Vlaanderen. Gecertificeerde ECOTEST-inspecteurs beoordelen uw Londerzeelse woning grondig via visuele inspecties en staalnames om asbest te detecteren en documenteren dit in een asbestinventarisatiecertificaat. Bij ECOTEST bent u verzekerd van een competitief tarief met behoud van hoogwaardige asbestexpertise.

Veelgestelde vragen over asbest

Hier zijn wij sterk afhankelijk van de oplevertermijn van de labo’s. Ook hier rekenen we met een oplevertermijn van 10 werkdagen.

Ja, u kunt bij ons beide uw asbest- en EPC-attest verkrijgen door middel van een inspectie. ECOTEST biedt bovendien de meest marktconforme tarieven voor deze diensten, aangezien deze onze kernactiviteiten vormen. Klik hierna indien u enkel een asbestattest of EPC-attest nodig heeft.

Ook andere locaties! Wij zijn actief in meer regio’s dan Londerzeel. Voor asbestkeuringen in heel Vlaams-Brabant (voornamelijk asbestinspecties in Leuven), alsook een deel van Limburg (tot Lummen) en Antwerpen (vaak Mechelen).