Betaalbare Asbestkeuring in Begijnendijk, met Asbestattest

Asbestcontrole nodig? Ecotest helpt graag

Ecotest biedt een snelle en betaalbare service voor het opmaken van een asbestattest voor uw pand in Begijnendijk, wat verplicht is bij de verkoop van woningen met een bouwjaar van 2000 of ouder (Actieplan Asbestafbouw Vlaanderen). Aangezien gebouwen gebouwd vóór 2001 vaak asbest bevatten, is het belangrijk om een asbestinventarisatie uit te laten voeren door een erkend deskundige. Zo bekomt u een geldig asbestinventarisattest voor uw Begijnendijks pand. Enkel een gecertificeerd asbestdeskundige mag zo’n attest opmaken na een grondige inspectie ter plaatse.

asbestkeuring begijnendijk met asbestattest begijnendijks pand
inspectie asbestinventaris huis

Begijnendijks pand met asbest?
Onze voordelen:

Ecotest stelt het verplichte asbestattest op bij de verkoop van uw Begijnendijkse woning die gebouwd is in 2000 of eerder. Asbestanalyse en asbestverwijdering zijn cruciaal voor een veilige woningverkoop in Begijnendijk.

  • Officieel erkend door COPRO: procescertificaat asbestdeskundige inventarisatie
  • Goedkoopste prijs voor asbestkeuringen in Begijnendijk
  • EPC + asbestcontrole in 1 keer mogelijk
  • Ervaren controleurs met goede opleiding
  • Snel een afspraak mogelijk

Asbest- EN EPC-attest nodig in Begijnendijk?

Meer regio’s dan Begijnendijk!

Ecotest, een zelfstandig consultancybureau gespecialiseerd in EPB- en EPC-certificering, is tevens een autoriteit in het verstrekken van asbestcertificaten voor Begijnendijkse eigendommen. Onze gekwalificeerde experts voeren visuele, niet-invasieve inspecties uit op uw Begijnendijks onroerend goed in Begijnendijk om materialen te detecteren en vast te leggen die mogelijk asbest bevatten. Deze beoordelingen zijn in overeenstemming met de regelgeving van Vlaanderen, en het verplichte asbestcertificaat, nodig sinds 23 november 2022 voor gebouwen opgericht vóór 2001, wordt verstrekt bij afronding. Ons team gebruikt asbestinventarisatie en -beheer als integraal onderdeel van het proces.

Oude Begijnendijkse woning? Asbestinventarisattest wellicht verplicht

Sinds 2022 vereist de regering een asbestcertificaat voor de verkoop van oudere woningen (vóór 2001) als onderdeel van het Actieplan Asbestverwijdering, niet enkel in Begijnendijk, maar in heel Vlaanderen. Gecertificeerde ECOTEST-inspecteurs beoordelen uw Begijnendijkse woning grondig via visuele inspecties en staalnames om asbest te detecteren en documenteren dit in een asbestinventarisatiecertificaat. Bij ECOTEST bent u verzekerd van een competitief tarief met behoud van hoogwaardige asbestexpertise.

Veelgestelde vragen over asbest

Hier zijn wij sterk afhankelijk van de oplevertermijn van de labo’s. Ook hier rekenen we met een oplevertermijn van 10 werkdagen.

Ja, u kunt bij ons beide uw asbest- en EPC-attest verkrijgen door middel van een inspectie. ECOTEST biedt bovendien de meest marktconforme tarieven voor deze diensten, aangezien deze onze kernactiviteiten vormen. Klik hierna indien u enkel een asbestattest of EPC-attest nodig heeft.

Ja, wij zijn actief in andere regio’s dan Begijnendijk. Eigenlijk in heel Vlaams-Brabant, alsook een deel van Limburg en Antwerpen.