EPC Attest: Snel
EPC Keuring Lier

EPC certificaat aanvragen regio Lier (2500)

Voor het verkrijgen van een EPC certificaat regio Lier, kunt u terecht bij de energiedeskundigen van Ecotest. Deze dienst is verplicht bij verkoop of verhuur van Liers onroerend goed. Onze experts zorgen ervoor dat u meestal binnen 48 uur een volledig rapport ontvangt m.b.t. uw attest EPC. Dit bespaart u tijd en zorgt voor het vlot te kunnen verkopen of te verhuren van uw pand in Lier.

EPC attest Lier nodig? Behaal nu EPC certificaat voor uw Liers pand.
EPC-keuring Lier, verkrijg nu EPC-certificaat voor uw Lierse woning.

Energieprestatiecertificaat (EPC) bij Ecotest

Erkende EPC keurders te Lier

  • Energieprestatiecertificaat (EPC) opgesteld door erkende energiedeskundigen.
  • Deskundige keurders voeren een nauwkeurige en snelle keuring uit van uw Lierse woning, inclusief de gemeenschappelijke delen.
  • Binnen 48 uur levering van het certificaat door onze EPC verslaggever die gebruik maakt van geavanceerde software.

Wat is de procedure van een EPC keuring?

Benodigde documenten EPC keuring

Voor de keuring heeft u bouwplannen, technische gegevens van de verwarmingsinstallatie en andere relevante documenten nodig. Onze energiedeskundige type A zal u informeren welke specifieke documenten nodig zijn voor uw Liers pand.

Verloop EPC controle

De EPC keuring begint met een grondige inspectie van uw Liers pand door een erkende keurmeester, oftewel keurder. Deze keurder beoordeelt de isolatie, verwarming, en ventilatie van het gebouw. Vervolgens worden de gegevens ingevoerd in gespecialiseerde software om uw EPC-waarde te berekenen en uw energiescore te bepalen. Uw geschat energieverbruik speelt hier dus een grote rol.

Geldigheid EPC verslag

Een EPC verslag is tien jaar geldig vanaf de datum van uitgifte. Het certificaat moet beschikbaar zijn bij elke verkoop of verhuur van de woning gedurende deze periode. Dit is van toepassing in heel Vlaanderen. Het EPC-certificaat is informatief voor potentiële kopers.

EPC Boeken in Lier (2500)

Om een EPC te boeken in Lier, kunt u contact opnemen met Ecotest via onze website of telefonisch. Wij helpen u graag verder met het vinden van de juiste informatie en het plannen van een keuring in de Lierse regio.

Beiden EPC en asbest keuring in Lier (2500) nodig?

Ook elektrische keuring nodig?

Prijs EPC Attest Lierse eigendommen

Prijs EPC residentieel in Liers pand (RES)

Voor residentiële panden in Lier bieden wij een scherpe prijs voor elk type woning. Bij ons kan u ook terecht voor EPC controle van gemeenschappelijke delen. De kosten voor een EPC keuring starten vanaf €218 inclusief btw. Dit geldt voor appartementen en woningen tot 1000 m² in Lierse regio.

Prijs EPC niet residentieel Liers pand (KNR)

Voor niet-residentiële panden hanteren wij verschillende tarieven, afhankelijk van de grootte van het pand. De prijzen beginnen bij €340 incl. BTW voor panden tot 500 m², afhankelijk van de wooneenheid. Voor grotere panden gelden aangepaste tarieven in Lierse omgeving, afhankelijk van het aantal wooneenheden.

Veelgestelde vragen omtrent EPC-rapport in Lier

Ja, een energieprestatie-attest is verplicht bij de verkoop of verhuur van woningen in België, inclusief Lierse regio. Dit attest geeft inzicht in de energie-efficiëntie van het pand.

Voor de verhuur van vastgoed in Lier is minimaal een energielabel C vereist. Dit label toont aan dat het pand voldoet aan de basisnormen voor energie-efficiëntie en de woonst energiezuinig genoeg is voor het verhuren.

Bij Ecotest ontvangt u uw energieprestatie document binnen 48 uur na de keuring. Dit snelle proces zorgt ervoor dat u direct verder kunt met de verkoop of verhuur van uw pand in Lier.

Wij kunnen u adviseren over mogelijke verbeteringen aan uw woning om een beter EPC-label te behalen. Kleine aanpassingen zoals betere isolatie en efficiëntere verwarmingssystemen kunnen een groot verschil maken voor uw Leuvens pand.

U kunt ook een EPC-keuring met certificaat krijgen in de omliggende Lierse regio, zoals:

Ecotest biedt EPC-attesten aan in de provincies:

Heeft u nog vragen of wilt u direct een EPC-keuring boeken? Neem dan contact op met Ecotest via info@ecotest.be of bel +32 16 15 28 20. Wij staan klaar om u te helpen met al uw keuringen en certificaten in Lier en ruime omgeving.