Renovatiebegeleiding

Ga je verbouwen en zou je graag weten hoe je energetisch kunt renoveren om zo de energiefactuur laag te houden en je wooncomfort te verhogen?

Er is spijtig genoeg geen pasklaar antwoord voor iedereen, maar met onze jarenlange ervaring en kennis van de laatste nieuwe technieken, gaan we samen met jou bekijken welk renovatieschoentje jou het beste past om zo future proof te zijn voor de energiedoelstellingen van 2050.

Dit doen we door tijdens een video call samen met jou de indeling van je woning te overlopen en te luisteren naar jouw wensen. Op basis hiervan gaan we adviseren welke technieken en systemen je het best toepast en welke van onze diensten je eventueel kunnen helpen om dit doel te realiseren.

Voor wie interessant?

Deze dienst is interessant voor mensen die verbouwingswerken gaan uitvoeren en hiervoor geen EPB-dossier moeten opstarten of ook geen EPC nodig hebben, maar toch energetisch willen verbouwen en hierin professioneel begeleid willen worden.

Wil je aanspraak maken op de EPC labelpremie? Dan kan je renovatiebegeleiding in combinatie met (een) EPC keuring(en) boeken.

Onze andere diensten: