EPC diensten

Alle EPC diensten:

  • Transparantie
  • Snelle oplevering
  • Persoonlijke aanpak

Een Energieprestatiecertificaat (EPC) is verplicht voor iedereen die een woning wil verkopen of verhuren in België. De EPC waarde geeft aan hoe energiezuinig een gebouw is, wat essentiële informatie is voor potentiële kopers of huurders. Door een EPC-keuring uit te laten voeren, krijg je inzicht in de energieprestaties van de woning. Een EPC biedt waardevolle inzichten in de energie-efficiëntie van het pand. Je kan bij ECOTEST terecht voor verschillende EPC diensten:

Onze andere diensten:

Het EPC-certificaat dat je ontvangt na de keuring, bevat informatie zoals het energieverbruik en adviezen voor energiebesparende maatregelen. Dit certificaat is tien jaar geldig en moet beschikbaar zijn op het moment dat de woning te koop of te huur wordt aangeboden. Het is dus van groot belang om tijdig een EPC-keuring aan te vragen Het niet beschikbaar hebben van een EPC-attest kan leiden tot boetes en vertragingen bij de verkoop of verhuur van het vastgoed. Bestel het nu betaalbaar bij Ecotest!

Hoe vind je de juiste, betaalbare EPC Deskundige?

Voor het laten opmaken van een EPC is het noodzakelijk om een erkende epc deskundige te zoeken. ECOTEST zal je woning inspecteren en alle nodige berekeningen uitvoeren om de EPC-waarde te bepalen. Het is belangrijk om een betrouwbare en ervaren deskundige in te schakelen, aangezien de nauwkeurigheid van het EPC direct invloed heeft op de waarde van het pand. ECOTEST zal niet alleen de EPC-keuring zorgvuldig uitvoeren, maar wij adviseren je ook over hoe je de energieprestatie van jouw woning kunt verbeteren.

Bij ECOTEST kan je eenvoudig een EPC-keuring boeken, waarna onze deskundige langskomt en het EPC-attest opmaakt. Met onze hulp kan je erop vertrouwen dat jouw EPC-certificaat accuraat en tijdig wordt opgemaakt, waardoor je voldoet aan de wettelijke eisen en het vastgoed aantrekkelijker maakt voor potentiële kopers of huurders.

Voordelen van een professioneel opgemaakt EPC

Een professioneel opgemaakt EPC biedt tal van voordelen. Niet alleen voldoe je aan de wettelijke eisen, maar een goede EPC-waarde kan de marktwaarde van jouw pand verhogen. Potentiële kopers of huurders zijn vaak op zoek naar energie-efficiënte woningen, waardoor een gunstige EPC-waarde een aantrekkelijke factor kan zijn. Daarnaast biedt het EPC-inzicht in mogelijke verbeteringen aan jouw woning, wat kan leiden tot lagere energiekosten.

EPC-attest aanvragen bij ECOTEST

Door tijdig een EPC-keuring aan te vragen en je EPC te laten bepalen door een deskundige van ECOTEST, verzeker jij je van een correct en waardevol certificaat. We staan klaar om je te begeleiden bij het hele proces, van het boeken van een keuring tot het ontvangen van je EPC-certificaat.