EPC renovatie

Heeft jouw woning een slechte EPC score (E of F) en wil je graag weten wat de impact is van bepaalde renovatiewerken op je EPC-score en terwijl tot 5000 euro extra renovatiebudget binnenhalen*? Dan is een EPC (voor en na) renovatie wellicht interessant voor jou! We gaan kijken wat de impact is van bepaalde technieken (zonnepanelen, warmtepomp, …) en renovatiewerken op jouw toekomstige EPC score en dit bespreken we met jou via een videocall. Ook geven we advies op maat van jouw project. Jij kan dan gericht renovatiewerken uitvoeren, om zo het gewenste EPC peil te bekomen en zo aanspraak maken op een EPC labelpremie tot 5000 euro (afhankelijk van je E-peil voor en na de werken)! Lees hier meer informatie over de EPC labelpremie en of je hier aanspraak op kunt maken ja of neen.

Welke dienst heb jij nodig?

Heb  je al een EPC certificaat van voor de verbouwingswerken dat opgemaakt werd na 1 januari 2019? Dan kan je EPC renovatie kiezen. Heb je dit nog niet, dan moeten wij een EPC certificaat voor je opmaken vóór je aan de verbouwingswerken begint. We maken er dan nog een tweede op na de werken. 

*Je komt enkel in aanmerking voor de EPC labelpremie als je woning vertrekt van label E of F (appartement vanaf D, E en F) en je renoveert naar minimum label C (minimum label B voor een appartement). Check hier de tabel met premiebedragen per label.

Onze andere diensten: