Betaalbare Asbestkeuring in Zaventem, met Asbestattest

Asbestcontrole nodig? Ecotest helpt graag

Ecotest levert een efficiënte en kosteneffectieve service voor het opstellen van een asbestattest voor uw eigendom in Zaventem, wat essentieel is bij het verkopen van woningen gebouwd in 2000 of eerder (Actieplan Asbestafbouw Vlaanderen). Omdat gebouwen die voor 2001 zijn opgericht vaak asbestmaterialen bevatten, is het cruciaal om een asbestsurvey uit te laten voeren door een geaccrediteerde professional. Hierdoor verkrijgt u een geldig asbestinventarisatiecertificaat voor uw Zaventems eigendom. Alleen een gekwalificeerde asbestspecialist mag zo’n certificaat verstrekken na een uitgebreide controle op locatie. Dit zorgt voor een nauwkeurige asbestdetectie en veiligheidsbeoordeling.

asbestkeuring zaventem met asbestattest zaventems pand
inspectie asbestinventaris huis

Zaventems pand met asbest?
Onze voordelen:

Ecotest stelt het verplichte asbestattest op bij de verkoop van uw Zaventemse woning die gebouwd is in 2000 of eerder. Asbestanalyse en asbestverwijdering zijn cruciaal voor een veilige woningverkoop in Zaventem.

  • Officieel erkend door COPRO: procescertificaat asbestdeskundige inventarisatie
  • Goedkoopste prijs voor asbestkeuringen in Zaventem
  • EPC + asbestcontrole in 1 keer mogelijk
  • Ervaren controleurs met goede opleiding
  • Snel een afspraak mogelijk

Asbest- EN EPC-attest in Zaventem?
Bestel nu uw onderzoek en krijg onmiddelijk telefoon!

Ecotest, niet enkel in Zaventem!

Ecotest, een onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in EPB- en EPC-verslaggeving, is ook expert in het opstellen van asbestattesten voor Zaventemse woningen. Onze gecertificeerde deskundigen voeren niet-destructieve, audiovisuele inspecties uit bij uw vastgoedpand in Zaventem om asbestverdachte materialen te identificeren en te registreren. Deze inspecties voldoen aan de Vlaamse regelgeving en het vereiste asbestattest, verplicht sinds 23 november 2022 voor woningen gebouwd vóór 2001, wordt verstrekt na afloop.

Oude Zaventemse woning? Asbestinventarisattest wellicht verplicht

Sinds 2022 vereist de regering een asbestcertificaat voor de verkoop van oudere woningen (vóór 2001) als onderdeel van het Actieplan Asbestverwijdering, niet enkel in Zaventem, maar in heel Vlaanderen. Gecertificeerde ECOTEST-inspecteurs beoordelen uw Zaventemse woning grondig via visuele inspecties en staalnames om asbest te detecteren en documenteren dit in een asbestinventarisatiecertificaat. Bij ECOTEST bent u verzekerd van een competitief tarief met behoud van hoogwaardige asbestexpertise.

Veelgestelde vragen over asbest

Hier zijn wij sterk afhankelijk van de oplevertermijn van de labo’s. Ook hier rekenen we met een oplevertermijn van 10 werkdagen.

Ja, u kunt bij ons beide uw asbest- en EPC-attest verkrijgen door middel van een inspectie. ECOTEST biedt bovendien de meest marktconforme tarieven voor deze diensten, aangezien deze onze kernactiviteiten vormen. Klik hierna indien u enkel een asbestattest of EPC-attest nodig heeft.

Ja, wij zijn actief in andere regio’s dan Zaventem. Eigenlijk in heel Vlaams-Brabant, alsook een deel van Limburg en Antwerpen. Bestel vandaag nog uw asbest keuring bij Ecotest, en u zult spoedig een kwalitatieve controleur over de vloer krijgen!